Your query for Nvidia 9400GT chipset returned 10 records

Displaying records 1 - 10

Config 9262, submitted by Bruce H McIntosh on Nov 7, 2012
Linux, 3 monitors, 2 video cards
Dell Optiplex 740 Ath64 X2 5600+ 4GB Xubuntu 12.04
Card 1:
PCIe Nvidia geforce9300ge
nVidia X driver w/Xinerama configured
Card 2:
PCI, Nvidia 9400GT chipset
nVidia X driver w/Xinerama configured

Config 9177, submitted by Thomas Kuchenbrod on Sep 30, 2011
Win7, 2 monitors, 1 video cards
HP with two monitors
Card 1:
PCI, Nvidia 9400GT chipset
No problems

Config 9114, submitted by Christy on Feb 4, 2011
Win7, 4 monitors, 2 video cards
Win-7 Pro, Quad Core CPU Q6600 @ 2.4GHZ
4 gig RAM. MD is ASUSTek P5N-E SLI
Card 1:
PCIe, Nvidia 8400GS chipset
Win-7 drivers updated and no loner plays nice
Card 2:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
Win-7 drivers updated and no loner plays nice

Config 9039, submitted by studionic on Jul 12, 2010
WinXP, 2 monitors, 1 video cards
Intel Core2 Quad Q8300 2.5GHz, socket 775
Gainward nVidia GeForce 9500 GT, 1024MB
RAM 2x 1GB Kingmax 800MHz PC6400
Card 1:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
No problems

Config 9031, submitted by Takkmoil on Jun 25, 2010
Win7, 3 monitors, 2 video cards
Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83 Ghz
8 Gb DDR3 RAM
Card 1:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
No problems
Card 2:
PCIe, Nvidia 6600GT chipset
No problems

Config 9002, submitted by VegasRich on May 2, 2010
WinXP, 4 monitors, 3 video cards
HP a1630n AMD Ath64x2 4600+; 2GbRam; 250 Gb HDD; Monitor config 2x21 Samsung; 1x19 LG; 1x19w Optiquest in the following arrangement 21:21:19:19 as "-|=" pretty cool.
Card 1:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
Must be the only one enabled to adjust settings
Card 2:
PCIe eVGA EVGA UV+ USB
Major flicker/refresh show when media center cranks up, then settles down. Ever since I added this connection.
Card 3:
PCIe Tritton SEE2 USB 2.0 VGA Adapter , Netchip NET2280 PCI-to-USB controller SVGA chip chipset
Pretty stable since last update

Config 8970, submitted by Brad on Mar 6, 2010
WinXP, 2 monitors, 1 video cards
ECS 915G-M, Intel 915G Chipset
P4 550 3.4 GHz, 1MB cache, HT, 800MHz FSB
3 GB DDR PC3200
2x250GB SATA-I WestDig 7200rpm
EVGA nVidia 9400GT, 1GB DDR2, 128 Bit, 2xDVI+HDVideo
10/100/1000 LAN
400-Watt Power Supply
Card 1:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
NVIDIA 6.14.11.9621 (11-Nov-2010)
Upgrading card to all-digital connections solved analog-connect lines.

Difficulty installing drivers+software over previous 6600 install. Should completely uninstall all related software first, _reboot_ (even though not required), then install 9400.

Config 8865, submitted by Anonymous on Aug 31, 2009
WinXP, 3 monitors, 2 video cards
Home-built system:
Intel 6850 @ 3.0Ghz
4GB Ram
Win XP x64
WD Raptor HDD
Card 1:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
No problems
Card 2:
PCIe, Nvidia Geforce 8500GT 256MB chipset
No problems

Config 8857, submitted by Arkantos on Aug 12, 2009
WinVista, 2 monitors, 2 video cards
Asus P6T Deluxe V2 - Intel I7 920 - 6 GB - 3*1TB - 2*750W PSU
Card 1:
PCIe, Nvidia 9500GT chipset
No problems
Card 2:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
No problems

Config 8771, submitted by Shuttle SG31S on Mar 20, 2009
WinVista, 3 monitors, 2 video cards
Shuttle with Intel G31 mobo with onboard graphics chip disabled.
Card 1:
PCI, Nvidia 6200 chipset
Nvidia driver 7.15.11.8208
Card 2:
PCIe, Nvidia 9400GT chipset
Nvidia driver 7.15.11.8208